torstai 8. maaliskuuta 2012
Kotonatehtyä
Kotipitsan voittaa moni, esimerkiksi tämä kotona ihan itse omin kätösin tehty pitsa. Pohja oli Apetinan (2/5), päälle laitettiin suippopaprikaa, salsaa, tomaattipyrettä, pikkutomaatteja, savutofua, pestoa ja mozzarellaa. Tulos miellytti nälkäistä siinä määrin, että arvosanaksi tulee 4/5. Ruokajuomana saiturin hanavesi sekä lukemistona uusin Hesarin Kuukausiliite. Nyt ei enää sureta. Puolet jäi vielä huomispäivälle. Kyllä kelpaa ihmislapsen!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
miksi et tehnyt pohjaa itse?
VastaaPoistakoska ei ole durumjauhoja eikä tavallista vehnäjauhoakaan. eikä oliiviöljyä. vedin siis käppänä. ei jääny nälkä ja oli "iha jees, vähä tylsä" mutta tossa tilassa kuitenkin 4/5.
VastaaPoista