torstai 8. maaliskuuta 2012

Kotonatehtyä





Kotipitsan voittaa moni, esimerkiksi tämä kotona ihan itse omin kätösin tehty pitsa. Pohja oli Apetinan (2/5), päälle laitettiin suippopaprikaa, salsaa, tomaattipyrettä, pikkutomaatteja, savutofua, pestoa ja mozzarellaa. Tulos miellytti nälkäistä siinä määrin, että arvosanaksi tulee 4/5. Ruokajuomana saiturin hanavesi sekä lukemistona uusin Hesarin Kuukausiliite. Nyt ei enää sureta. Puolet jäi vielä huomispäivälle. Kyllä kelpaa ihmislapsen!

2 kommenttia:

  1. koska ei ole durumjauhoja eikä tavallista vehnäjauhoakaan. eikä oliiviöljyä. vedin siis käppänä. ei jääny nälkä ja oli "iha jees, vähä tylsä" mutta tossa tilassa kuitenkin 4/5.

    VastaaPoista