sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Putte's possus

Pizzajengi on aina valppaana ja paljon mediassa kehuja kerännyt Putte's otettiin nyt isolla seurueella haltuun.

Otettiin kaverin kanssa puoliksi Funghi- ja Gorgonzola -pizzat. Ensivaikutelma Funghista hyvä - tuoreet sienet, rucola ja mozzarellaa. Mieto maku ja heti teki mieli maustaa tätä hieman Tabascolla. Ei löytynyt tätä jokaisen pizzan ystävän perusmaustetta Puttesista. Nyt ollaan kai sitten liian oikeassa ravintolassa tätä pöytämaustetta varten? Kuitenkin pizza vakuutti maullaan. Ainut miinuspuoli siitä, että olisi voinut sisältää enemmän hieman enemmän tomaattikastiketta. Gorgonzolasta tomaattikastikettakin löytyi enemmän ja myös maultaan ihan eri maailmasta. Osa oli sitä mieltä että liian suolainen, mutta itselle juuri sopiva. Gorgonzola-juustoa ja saksanpähkinöitä - erikoinen, mutta toimiva combo.

Mozzarella-pizza

Gorgonzola kai?

Säätämiseksi meni tän pizzan kanssa


Sisustukseltaan ja hinnoiltaan paikka olikin sitten "oikea ravintola".  Sisustus sai seurueeltamme kiitosta. Hinnat eivät - viinitkin liian tyyriitä jotta oltaisi edes tilattu ja tyydyttiin bisseen. Pizzat maksoi reilusti yli kympin. Tunnelma kassalta tilaamisineen jäi kuitenkin samalle tasolle minkä tahansa Kallion pizzapaikan kanssa. Eli ristiriitaiset fiilikset. 

Tuomio: hinta-laatusuhde ei kohtaa, hipstereiden Sivuraide. En mene uudestaan, ellen satu olemaan pizzanhimoissani juuri Kalevankadulla. Pizzojen takia annan 3/5, muut jengiläiset taisi arvostaa paikan vielä alemmas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti